X
X

Kaivinkoneiden pikakiinnittimet

Valmistamme kaivinkoneiden pikakiinnittimet pienistä noin yhden tonnin koneista isoihin noin 40 tonnin koneisiin. Kaikki kiinnittimet saa mekaanisella tai hydraulisella lukituksella. Kallistuvat kiinnittimet valmistamme yhdellä, kahdella tai neljällä kallistussylinterillä, mallista riippuen. Tartuntasaksilla varustettua pikakiinnitintä valmistamme 6 – 12 tonnin koneisiin. Kestävyyden ja laadun varmistaa HB 400 kulutusteräksestä valmistetut ja koneistetut tartunta ja lukitusosat.

Kysy saatavilla olevia malleja tarvitsemaasi koneeseen, niin autamme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun koneeseenne.

    Laadukkaat aurat, kauhat, harjalaitteet ja hiekoittimet

    POME on Pomarkussa sijaitseva metallialan yritys. Olemme erikoistuneet maanrakennuksen- ja kiinteistönhoidon ratkaisuihin. Laaja mallistomme takaa sovituksen useimpiin malleihin.

    Yli 40 vuoden kokemuksella valmistamme nivel- ja alueauroja lisäsiivin, sivulle leveneviä zoom-auroja sekä erilaisia urakoitsijoiden tarvitsemia lisälaitteita, kuten hiekoituskauhoja ja pikakiinnittimiä maanrakennuskoneisiin. Kahmareita ja erikoiskauhoja valmistamme isoille tehdaslaitoksille ja satamille.

    Tuote-esite